Zendingsdienst en Actie schoendoos 2015 Zendingsdienst en Actie schoendoos 2015
De zendingsdienst op 8 november om 9.30 uur in “de Bron” belooft een bijzondere dienst te worden. De dienst staat in het teken van de schoenendoosactie. Dit is één van de manieren waarop we als gemeente en dorp aan het zendingswerk kunnen bijdragen. Deze actie is nog steeds nodig. Ook nu nog leeft 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. De slogan is 'Voor jou van mij'. God vraagt van ons om onze welvaart te delen met kinderen, die waarschijnlijk nog nooit een cadeautje gehad hebben. Samen met alle andere schoenendoosvullers mogen wij nu laten zien dat er iemand op de wereld is, die aan hen gedacht heeft. Tijdens de dienst mogen de gevulde en versierde schoenendozen door jong en oud worden ingeleverd.

Bij het zingen van de liederen tijdens de dienst zult u worden begeleid door de vrolijke klanken van Chr. muziekvereniging Halleluja. De kinderen zingen tijdens de dienst het schoenendooslied. Via onderstaande link kunnen de kinderen thuis het lied oefenen. Al met al een bijzondere dienst die u niet mag missen. Na de dienst nodigen we u van harte uit om het koffieconcert bij te wonen en  onder het genot van een kopje koffie na te praten over de dienst.

Tijdens de dienst wordt gecollecteerd voor de Zending. Bij de kerkdeur is een collecte voor de onkosten van het vervoer van de schoenendozen. Hier kunnen ook de enveloppen uit de folder in. Uw gift overmaken  kan op IBAN rekeningnummer NL39 RABO 0144 7974 61 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Anjum onder vermelding van ‘schoenendoosactie 2015’.

Bent u niet in de gelegenheid de dienst bij te wonen maar wilt u wel graag een schoenendoos vullen? Dan kunt u deze inleveren op maandagavond 9 november tussen 19.00 en 19.30 uur in de Dobbe.

Schoenendooslied!
terug