Opening Tsjerkepaad 2019 Opening Tsjerkepaad 2019

Op 29 juni om 13:30 uur zal de provinciale opening van Tsjerkepaad plaatsvinden in de Michaëlkerk in Anjum. Ieder jaar is de opening van Tsjerkepaad in een andere plaats, dit jaar is voor Anjum gekozen. In Friesland doen in totaal 256 kerken mee, al deze kerken hebben een uitnodiging gekregen. Het thema dit jaar is ´kerk en kunst´.

Inloop is vanaf 13:00 uur. Ook u als Anjumer bent van harte welkom. Vooraf wordt het orgel bespeeld door onze oud organist R. de Vries om de klanken van het geheel gerenoveerde Van Dam orgel te laten horen. Ook is er een demonstratie papierscheppen en zijn er een aantal sprekers. De algehele leiding is in handen van Dirk Osinga en B.G. Keizer.
Op zaterdag 6 juli begint de zaterdag openstelling en staan onze enthousiaste vrijwilligers weer klaar om de gasten rond te leiden. Volgend jaar zal het thema ´75 jaar bevrijding´ zijn. Mocht u alvast mee willen denken over de invulling hiervan, laat het ons weten. Meer informatie over het programma is te vinden op www.tsjerkepaad.nl
Werkgroep Tsjerkepaad.