Geloven van Hoofd naar Hart Geloven van Hoofd naar Hart

Aanstaande zondag 3 mei nodigen wij alle gemeenteleden en gasten graag uit om samen met de cursisten de Alphaperiode af te sluiten door middel van de Alphadienst.
Wij hebben 11 prachtige avonden gehad waarbij we, na een heerlijke maaltijd, hebben stilgestaan
bij onder andere: Bidden: waarom en hoe?, Hoe kan ik het kwade weerstaan?, Hoe leidt God ons? en Geneest God vandaag de dag nog? Daarnaast hebben we nog een fantastisch weekend gehad waarin de 
Heilige Geest centraal stond en we deze ook echt als zodanig hebben gevoeld.
We hebben veel geleerd en zowel onze onderlinge band als de relatie met onze Hemelse Vader is sterker en hechter geworden. 
We sluiten deze bijzondere periode af met een Alpha-dienst waarin alle cursisten een actieve rol zullen spelen. Tevens is een afvaardiging van de band Lifenote afwezig. Wij hopen dat er veel gemeenteleden en gasten aanwezig zullen zijn. 
Op 3 mei is er, omdat het een speciale dienst is, geen grote kinderkerk; de kinderen gaan alleen tijdens de preek naar hun eigen ruimte en komen daarna weer terug in de kerk.
Na afloop van de dienst is er gelegenheid tot het drinken van koffie en uiteraard is er dan ook gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Ook kunt u zich opgeven voor de volgende Alpha-cursus in Anjum, die zal starten in september 2015.

Wij hopen op een goede opkomst. Tot ziens op 3 mei!
Een hartelijke groet, Alpha-team
terug