Eerste kerkdienst na restauratie Michaëlkerk Eerste kerkdienst na restauratie Michaëlkerk

Op zondag 23 juni houden we onze eerste dienst weer in de Michaëlkerk. Het restaureren van de muren is vlot verlopen en ze zien er weer prachtig mooi en wit uit. Tijdens de restauratie is begonnen met het realiseren van een toilet in de Michaëlkerk. Deze is al ver gevorderd. Het toilet wordt gemaakt  door de kerkrentmeesters Gerard de Kant en Douwe Zijlstra. Ook verliep de onderhoudsbeurt van het orgel voorspoedig en kunnen we weer gaan genieten van de mooie klanken van dit bijzondere orgel.
Tijdens de dienst worden er foto’s gepresenteerd die gemaakt zijn tijdens de werkzaamheden van de muren, van het orgel en van het toilet. Deze foto’s zijn gemaakt door Rommy Koree, waar we haar heel hartelijk voor willen bedanken. Ook willen we een ieder bedanken die meegewerkt heeft met het schoonmaken van de kerk en we hopen u te ontmoeten op 23 juni in de Michaëlkerk.
Het college van kerkrentmeesters.